Bed and Breakfast "Van Gogh"
Geesbrug - Drenthe

MENU
 
Lees onze CORONA-maatregelen
 
Beschikbaarheid opvragen
 
Happen en Trappen
 

Happen en Trappen is dé ideale combinatie van sportief bezig zijn en culinair genieten.
U bent de hele dag aan het genieten van de mooie natuur en heerlijke gerechten bij de verschillende ondernemingen. Een dagje Happen en Trappen duurt ongeveer van 10.00 tot 18.00!

1. U wordt 's ochtends tussen 10.00 en 11.00 uur ontvangen bij het startpunt met een lekker stuk gebak en een vers gezet kopje koffie of thee. Hier krijgt u de route overhandigd. U kunt hier de auto parkeren of zelfs al op de fiets komen. Indien u geen fiets meeneemt, bieden bijna alle routes aanvullend fietsverhuur aan. Informatie hierover is te vinden bij de praktische informatie van de routes op de website.

2. Door de schitterende natuur fietst u naar het volgende restaurant, waar een voorgerecht wordt geserveerd. Hierbij heeft u de keuze uit een gerecht met vlees, vis of geheel vegetarisch.

3. Hierna vervolgt u uw tocht richting het volgende restaurant, waar een heerlijke kop soep staat te wachten.

4. Na de pedalen weer aan het werk te hebben gezet is het tijd voor de volgende gang: een heerlijk, met zorg bereid, hoofdgerecht. Wederom heeft u hier de keuze uit vlees, vis of vegetarisch.

5. Tot slot krijgt u bij het laatste restaurant nog een heerlijk nagerecht opgediend.

6. Hierna fietst u nog een klein stukje om weer terug te komen bij het startpunt.

Alles wordt voor u verzorgd: een goed begin met koffie en een lekkere verrassing, een duidelijke route, gereserveerde plaatsen en een heerlijk 4-gangen diner.
U hoeft slechts de consumpties nog af te rekenen.

Hoe werkt het?

•De gekozen route kunt u minimaal één dag van tevoren tot 18.00 uur via deze website reserveren.
•De kosten ziet u op die website, te betalen bij uw reservering via iDeal. Daarbij inbegrepen zijn 5 gangen, een fietskaarthouder en een geplastificeerde routebeschrijving. Niet inbegrepen zijn de drankjes: die rekent u ter plekke per restaurant af.
•Op de dag zelf kunt u vanaf 10.00 uur ’s ochtends starten. In ieder restaurant wordt u verwacht en wordt rekening met uw komst gehouden.
•Na afloop vragen we u een evaluatieformulier in te vullen om de kwaliteit van de routes hoog te houden.

De routes in Drenthe:

 

Dwalen door de Drentsche Aa

Startplaats: Annen

Nederland is een vlak land, maar niet overal. Happen en Trappen door de Drentsche Aa betekent een tocht van laag naar hoog en weer terug. Van de archeologische sporen van onder onze voeten tot aan de toppen van de bomen: het landschap toont zich hier in vele gedaanten.

Bekijk de details van dit arrangement

 

Rondje Zuidlaardermeer

Startplaats: Annen

Aanschouw de waterrijke natuur van de Hunzevallei, een zuiver oerdal in de kop van Drenthe. Trappend langs de oevers van het Zuidlaardermeer wordt u vergezeld door vele weide- en watervogels. De prachtig glooiende Hondsrug met typische Drentse brinkdorpen zullen u aangenaam verrassen, evenals de hunebedden die deze gevarieerde route kleur geven.

Bekijk de details van dit arrangement

 

Natuurlijk Drenthe

Startplaats: Assen

Nergens in Nederland vind je zoveel nationale parken bij elkaar. Plant en dier krijgen hier letterlijk de ruimte. Van grootse bossen tot uitgestrekte heidevelden: in Drenthe wordt Natuur met een hoofdletter geschreven.

Bekijk de details van dit arrangement

 

Het Dwingelderveld

Startplaats: Dwingeloo

Oerbossen, uitgestrekte heidevelden en stuifzandgebieden voeren er een afwisselende dans uit, terwijl Drentse heideschapen en Schotse Hooglanders de tijd stil lijken te zetten. In Nationaal Park Dwingelderveld kunt u alleen maar ontspannen en genieten

Bekijk de details van dit arrangement

 

Trappen tussen heidevelden en hunebedden

Startplaats: Westerbork

Heidevelden, rietlanden en beekdalen: de natuur is in Drenthe heerlijk gevarieerd. Rust en ruimte, terwijl af en toe de fantasie geprikkeld wordt. Beklim het stalen ros en trap mee door brinkdorp en bos.

Bekijk de details van dit arrangement

 
MENU
 
 

Bed en Breakfast Van Gogh is een Bed & Breakfast (B&B) in Zuid-Oost Drenthe. Het ruime gastenverblijf is geschikt voor maximaal 3 personen en bestaat uit een ruime zit-slaapkamer met een 2 pesoonsbed, een zithoekje, een eettafel, en een pantry met koelkast, magnetron, koffie- en theefaciliteiten op de begane grond en een 1 persoonskamer op de eerste etage. De B&B heeft een eigen toilet en badkamer met douche en de B&B heeft een eigen ingang.